Стоп на пЛандемията на сървър 2

Истината такава кавато е

ОТ МАТЕЯ СВЕТО ЕВАНГЕЛИЕ ГЛАВА 10. 34.

НЕ МИСЛЕТЕ,

ЧЕ ДОЙДОХ ДА ДОНЕСА МИР НА ЗЕМЯТА;

НЕ МИР ДОЙДОХ ДА ДОНЕСА, А МЕЧ;

НА ОРЪЖИЕ ! ЛЕКАРИТЕ ПО НАРЕЖДАНЕ НА ГЕРБ, УБИВАТ ХОРАТА ЧРЕЗ ИНТУБАЦИЯ!


 Никола Францони:Имаме обезсърчаващи аргументи:Трафик на органи на болните от Ковид. Конте,започни да  обясняваш  на италианците къде завършват органите на мъртвите. На мъртвите, на който не искате да правите аутопсия. На мъртвите фиктивно кремирани. Започваме да плюем, къде са органите на кремираните, къде са телата. АКО МЕ ПРЕБИЕТЕ, ЩЕ КАЖА ИСТИНА. РЯЗАНИ ПАРЧЕ ПО ПАРЧЕ. ИСТИНАТА Е БРУТАЛНА. ТРАФИК НА ОРГАНИ НА БОЛНИТЕ ОТ КОВИД:сърца, дроб, бъбреци. ВИЕ ПРОДАВАТЕ ОРГАНИТЕ, КАКТО В КИТАЙ. ГАДОВЕ. ВИЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ МЪЛЧИМ. ПЪРВИЯТ ПЪТ ВИДЕОТО БЕ ИЗТРИТО. КОЙТО МОЖЕ ДА ГО СЪХРАНИ И РАЗПРОСТРАНИ.ЗАЩОТО ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРТИ.ЗАЩОТО Е ТРАФИК НА ОРГАНИ НА ФИКТИВНО БОЛНИ. НЕ ВЛИЗАЙТЕ В БОЛНИЦА! КОВИД Е ЕДИН БАНАЛЕН ГРИП КОЙТО СЕ ЛЕКУВА С ТАХИПИРИН/ПАРАЦЕТАМОЛ/Гадове, затворихте Италия заради един обикновен грип. Сринахте икономиката и обрекохте народа на глад Трябваше да ви изхвърлим един по един от парламента. Е, добре!


Братя и Сестри! Вдигайте се на оръжие, защото ГЕРБ  убиват българското население, чрез принудително вкарване в болница на здрави хора, които са интубирани , и именно чрез интубацията като се пусне кислород под налягане  им се пръскат белите дробове и хората умират , а после пишат ,че човекът е починал от несъществуващия "корона вирус"! Това се прави с цел за да се пристъпи към принудителната ваксина с чип на Бил Гейтс!ТОВА Е ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО, БРАТЯ И СЕСТРИ!  И ТЕЗИ КОИТО СА НАРЕДИЛИ ТОВА И ТЕЗИ КОИТО ИЗПЪЛНЯВАТ ТЕЗИ ЗАПОВЕДИ, ПОДЛЕЖАТ НА ТРИБУНАЛ И РАЗСТРЕЛ! ВДИГАЙТЕ СЕ НА ОРЪЖИЕ  И ДА ПРИКЛЮЧВАМЕ НАЙ -  СЕТНЕ С ТЕЗИ ФАШИСТКИ - САТАНИНСКИ ИЗЧАДИЯ НАРЕЧЕНИ ГЕРБ! 
ВДИГАЙТЕ СЕ НА ОРЪЖИЕ , ЗАЩОТО ТУК ВЕЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ВАШИЯТ ЖИВОТ И ЖИВОТА НА БЛИЗКИТЕ И ДЕЦАТА ВИ! ЗАЩИТЕТЕ ЖИВОТА СИ И ЖИВОТА НА БЛИЗКИТЕ ВИ! НА ОРЪЖИЕ!


ДОСТАТЪЧНО ясни доказателства, за това как  "елита" иска да ни убие!

Италианската депутатка Сара Куниал изнесе покъртително слово срещу новото робство, което се опитват да бъде наложено в цял свят. Тя се опълчи срещу чипосването на хората чрез задължително ваксиниране и изтребване на населението чрез 5G мрежата, която вече се изгражда и у нас. Сара Куниал изнесе покъртителни факти и данни, за всичко, което се е случвало досега и това, което предстои да се случи, ако не се противопостави човечеството. В България бяха приети порочни поправки в Закона за здравето срещу които се противопостави единствено журналиста Димитър Байрактаров, а срещу сайта otupor.com бе подета целенасочена кампания за това, че си позволява да публикува материали и видеа, които са важни по наше мнение за българския народ. Високата читаемост на сайта предизвика огромен гняв на управляващите и срещу един от малкото свободни сайтове е насочен ресурса на властта с цел неговото унищожение. Коя е Сара Куниал? Родена е в Рим с венециански произход, тя живее в Басано дел Грапа .
Завършила е индустриална химия в Университета в Падуа, и е избрана през 2018 г. в Камарата на депутатите където представлява регион Венето .  Член е на XIII комисия по земеделие.
През април 2020 г. тя бе спряна, като част от проверките на ситуацията с коронавирус , от местната полиция в Рим, докато шофира по магистралата 8 Виа дел Маре и беше санкционирана, въпреки че имаше парламентарната значка  , обяснявайки на полицията, че изпълнява задълженията си като депутат .  Публикуваме цялото изказване на Сара Куниал във видеото:  
можете да си пуснете български субтитри: Разпространявайте информацията от този блог и речта на италианският депутат Сара Куниал. СЪБУДЕТЕ СЕ НАЙ- СЕТНЕ - палнат е да ни убият, и то да ни убият на основание на закон, който издадоха, като вкараха сатаниските текстове за задължителното ваксиниране в закона за здравето, а ден след като започна извънредното положение приеха и 5 G микровълновите оръжия за масово унищожение да се инсталират в цяла България, за да могат да ни атакуват и с ГАМА МИКРОВЪЛНОВА РАДИАЦИЯ! ИДВАЙТЕ НА ПРОТЕСТА И ДА СВАЛЯМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО, за да предотвратим този геноцид, който са приели да го изпълняват с промените в закона за здравето, които са в пълно противоречие с ОСНОВНИЯ закон на държавата ни.Чл. 28.
Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.
Чл. 29.
(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.
(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие. 


- със промените в закона за здравето именно тези членове погазват и ни отнемат правото да ЖИВЕЕМ, те искат да ни убият, вече го правят и с пускането на 5 G  и с интубирането на здрави хора, отведени принудително в болница, където им пускат кислород под налягане и им се пръскат белите дробове, ИМЕННО ОТ НАЛЯГАНЕТО на кислорода, който подават при интубиране, убийците в бели престилки!  ТОВА СА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕДУМИШЛЕНИ УБИЙСТВА,  Властта в държавата ни е захваната от психопати убийци, които дори със закон в момента узаконяват масовите убийства, които извършват и имат намерение да продължат да извършват!

 Хората не са починали от корона вирус, убити са като са им надути белите дробове с кислород под налягане и са се пръснали. 

ЗАМИСЛЕТЕ СЕ защо в БЪЛГАРИЯ , е забранено да се извършва аутопсия на "починалите" от "корона вирус"! 


Цялата истина за заговорът "пандемия от covid 19" и същинското оръжие за масово унищожение 5 G, а също и ваксината с чип на Бил Гейтс! Това е цялото интервю на Дейвид Айк, което беше премахнато от всички социални мрежи! Събудете се! Идвайте на протестите, за да можем да свалим и вкараме в затвора ГЕРБ (сатанистите) и да спасим живота на себе си близките си и децата си! Махнем ли ГЕРБ, ще можем да криминализираме 5 G и ваксината с чип уж срещу covid 19 . А ето и какво означава CO VI D 19
"В самото име на COVID 19 е написан планът :
CO(ntrol) - контрол
V(accine) - ваксин
ID(entity) 19 => 1 е буква A или А(rtificial)
9 е буква I-или I(ntelligence). Или контрол чрез ваксини на изкуствения интелект.

5 G, военна технология за масово унищожение!

а това са кадри от протеста с речта срещу полицейския произвол, който се състоя в края на протеста  онзи ден!
А това видео показва какви заплахи отправяше полицая от 7 - мо  РПУ с фамилия СИМЕОНОВ! датата е 15.05.2020 г.


 
И ИДВАЙТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ЗА ДА МОЖЕ, ВЪЗМОЖНО НАЙ- СКОРО ДА ГИ СВАЛИМ ОТ ВЛАСТ И ДА ГИ  ЛИКВИДИРАМЕ ТЕЗИ
  
УБИЙЦИ, КОИТО СА РЕАЛНА, ВИСОКА ОБЩЕСТВЕНА ОПАСНОСТ 
И ИЗЧАДИЯ НА АДА!
ИДВАЙТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ЗА ДА ГИ СВАЛИМ ОТ ВЛАСТ И  ОТНОВО ДА 

ЗАЖИВЕЕМ НОРМАЛНО, БЕЗ ЗАПЛАХИ ЗА 

ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НИ, БЕЗ ДА ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА НИ УБИЯТ ПРЪСКАЙКИ НИ БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ С КИСЛОРОД ПОД ОГРОМНО НАЛЯГАНЕ  ПРИ ИНТУБИРАНЕ ИЛИ С РАДИАЦИЯ ОТ 5 G И ПОСЛЕ ДА ПИШАТ , ЧЕ СМЕ ПОЧИНАЛИ ОТ "КОРОНА ВИРУС"!

ИДВАЙТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ЗА ДА ИМА БЪДЕЩЕ ЗА ВАС, БЛИЗКИТЕ ВИ И ДЕЦАТА ВИ И ЗА ДА

ИМАТ И ТЕ ДЕЦА, А ВИЕ ВНУЦИ И ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ РОДЪТ ВИ! 

ЗАПОЧНЕТЕ 

ДА ИДВАТЕ НА ПРОТЕСТА И БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА БИТКАТА В ЗАЩИТА НА 

ЖИВОТА И БЪДЕЩЕТО! 

НА ОРЪЖИЕ! ВЕЧЕ НЕЩАТА СА НА ЖИВОТ И СМЪРТ! СЪБОРИМ ЛИ ГЕРБ ЩЕ МОЖЕМ ДА ЗАБРАНИМ И ВСИЧКИ ВИДОВЕ МИКРОВЪЛНОВИ ТЕХНОЛОГИИ, КОИТО ВИ УБИВАТ ОТ КАКТО НАВЛЯЗОХА ДЖИ ЕС ЕМ ОПЕРАТОРИТЕ! ПАРАЛЕЛНО С ТОВА ПАЛЕТЕ 5  G КУЛИТЕ, защото именно радиацията от тях причинява болести и смърт!


СЪДЕБНОТО ДЕЛО СРЕЩУ ИЗМАМАТА КОВИД

  Последни новини от топ адвоката д-р Райнер Фулмич около съдебните дела срещу Ковид мерките Публикувано от bulgarianfathers 15.01.2021 Публ...